Selecteer een pagina

Welkom op de website van KyDa Medical

KyDa Medical is een jong bedrijf gevestigd in Amsterdam. Het richt zich op de levering van medische hulpmiddelen voor de mens. Het streven hierbij is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs. Het productportfolio wordt met zorg samengesteld en ingekocht bij betrouwbare fabrikanten die de producten onder strenge kwaliteitseisen produceren. De producten worden voornamelijk aangeboden via de apotheken van verschillende ziekenhuizen maar kunnen ook besteld worden via deze website.

KyDa Medical is, zowel binnen als buiten Nederland, voortdurend op zoek naar nieuwe producten om het product portfolio uit te breiden.
Deze producten dienen te voldoen aan de volgende criteria:

• Betaalbaar
• Hoge kwaliteit
• Betrouwbaar

Op dit moment is KyDa Medical leverancier van een in Oostenrijk geproduceerd product genaamd Coldises®. Het gebruik van Coldises® neusolie bevordert het natuurlijk herstel van geïrriteerd en droog neusslijmvlies (veroorzaakt door bijvoorbeeld droge lucht, luchtverontreinigende stoffen, langdurig gebruik van corticosteroid sprays of decongestiva, etc…)

                                 Meer info

                                   Meer info