Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden

Toepasselijkheid
Op alle bestellingen via deze website zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts na schriftelijke mededeling dan wel goedkeuring door kydamedical.nl worden afgeweken. Deze voorwaarden respecteren de rechten van de consument die voortvloeien uit de wet of de verkoopovereenkomst.

Voorraad
Voor alle artikelen op deze site geldt: zolang de voorraad strekt. Hoewel deze site met de meeste zorg is samengesteld en ook regelmatig wordt bijgewerkt, kan het voorkomen dat -door vertraagde aanvoer en/ of andere omstandigheden- een of meerdere artikelen niet (meer) leverbaar zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Prijs-, zet-, kleur- en modelwijzigingen voorbehouden.

Prijzen
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro’s, inclusief btw.
Typ-, druk- en prijsfouten voorbehouden.

Orderbevestiging
De website heeft het recht bestellingen te weigeren.

Levertermijn en maximale levertijd
Bestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag verstuurd. Bestellingen buiten werkdagen om worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. Als u langer dan 10 dagen moet wachten op het bestelde artikel, dan heeft u de mogelijkheid de overeenkomst kosteloos te verbreken. Het eventueel betaalde bedrag wordt dan terugbetaald.

Verzendkosten
Voor brievenbuspost in Nederland geldt €3,95 verzend- en orderkosten en voor pakketpost € 4,50.  Andere landen is op basis van geldende tarieven vanuit Nederland.

“Niet goed, geld terug” regeling
Kydamedical.nl is er om u te helpen, niet om u producten te verkopen waar u niets aan heeft. U mag een product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Mits het product ongeopend/ ongebruikt met alle toebehoren, in de originele staat en onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd ontvangt u het aankoopbedrag + verzendkosten terug.

Retourzending

U dient bij een retourzending altijd zelf de verzendkosten voor het terugsturen naar kydamedical.nl te betalen. Deze verzendkosten ontvangt u niet terug.
Als u een product terugstuurt, bent u verantwoordelijk voor het risico van het terugsturen – schade of zoekraken -. Bewaart u daarom altijd uw verzendbewijs of als het een duurder product is, stuurt u het dan aangetekend of verzekerd terug.
Als u een product wilt terugsturen, neemt u dan eerst even contact op met ons. Wij kunnen u het juiste retouradres geven en tevens weten wij dan dat uw retourzending er aankomt. Dat zorgt ervoor dat de afhandeling en terugbetaling sneller verloopt.
Na ontvangst zullen wij het aankoopbedrag meestal binnen 14 werkdagen retourneren, maar in ieder geval altijd binnen de wettelijk gestelde termijn van 30 dagen.

Betaling
Bij kydamedical.nl betaalt u via de factuur die u gelijk met uw bestelling ontvangt.

Geschillen
Alle geschillen van welke aard ook, die een aan deze voorwaarden onderworpen overeenkomst betreffen of daarmee verband houden, zullen aanhangig gemaakt worden voor de bevoegde Nederlandse rechter. Nederlands recht is van toepassing.

Versie: 23 december 2020.